Пролетни модни тенденции през 2023

Днес ще се фокусираме върху пролетните тенденции за 2023 година.

 
 1. Цветовете на пролетта

  Пролетта винаги носи нови цветове и тази година не е изключение. Най-популярните цветове тази пролет са бледо зелено, розово, синьо, кафяво, червено и жълто. Тези цветове могат да се комбинират за един свеж и модерен вид.

 2. Панталони с висока талия

  Тези панталони са удобни и модерни, и са отличен начин да се изразите своя стил. Можете да ги комбинирате с ризи или блузи, както и с тениски и пуловери.

 3. Дънки със свободен силует

  Тези дънки са удобни и са отличен начин да се постигне модерен и релаксиран вид. Комбинирайте ги с тениски и спортни обувки за по-непринуден стил.

 4. Рокли с принтове

  От цветни принтове до геометрични фигури, има много различни опции за избор. Тези рокли са перфектни за постигане на женствен и модерен вид.

 5. Чанти в ярки цветове

  От силно червено до бледо розово, тези чанти ще придадат свежест на всеки тоалет. Комбинирайте ги с най-любимите си дрехи, за да създадете стилен и модерен вид.

 6. Обемни ръкави

  Тези ръкави придават романтичен и женствен вид на всяка рокля или блуза. Можете да изберете ръкави с набори или волани, за да добавите още по-много обем.

 7. Горещи кадифени акценти

  Тези акценти могат да бъдат намерени върху рокли, блузи, якета и дори чанти. Изберете няколко кадифени елемента във вашето облекло, за да придадете луксозен и модерен вид на вашия тоалет.

 8. Обувки с перфорация

  Тези обувки са изключително удобни и лесни за комбиниране. Можете да ги носите с панталони, рокли и дънки, за да добавите интересен акцент към вашия тоалет.

 9. Бижута във формата на цветя

  Тези бижута могат да бъдат носени с всякакъв вид облекло и ще добавят нежност и женственост на вашия тоалет. Изберете брошки, гривни или обици с цветна форма на цветя, за да завършите вашия пролетен вид.

  А какво имате вие в гардероба си? Създай своят виртуален дрешник при нас на garderob.bg