Как създадохме Garderob.bg

Привет на читателите!
Ще ви споделя как се роди идеята за Garderob.bg
 
Мениджър съм в голяма фирма за търговия и логистика. Едно от важните неща е да създадеш правилната организация, за да могат всички отдели да работят като един организъм.
В прехода към технологиите трябваше да се адаптирам към новостите и най-вече със софтуери за управление на бизнеса. С физическите умения, които бях придобил в годините и нестандартният поглед и мислене с новите технологии, се развих като проект мениджър на редица успешни софтуери за организация на бизнес.
Но до тук с работата ми.
 
Баща съм на две прекрасни момичета и съпруг на уникална жена.
С навлизане в тийнейджърството на момичетата, коментарите на съпругата ми от рода:
„Няма какво да облека! Нямам никакви дрехи! Тази дреха я бях забравила.“ Както и дългото време отделено пред гардероба в търсене на подходящ тоалет, ровене и разхвърляне на рафтовете и закачалки се утроиха.
След поредното приключение в суета пред гардеробите и „жонглиране“ с дрехи, организатора в мен се пробуди. На следващия ден вече бях на чертожната дъска.
Реших да създам софтуер за организация и категоризация на дрехите в дома. Пишейки заданието виждах нови хоризонти. А след модула „Продай“ вече бях сигурен, че идеята ми трябва да излезе и извън дома.

И така, една година по късно през януари 2022г пуснахме портала. Всички функционалности са взаимствани от ежедневието ни. Менюто е лесно и достъпно. Момичетата ми бяха във възторг. Идеята се прие с огромно удоволствие и възхищение, което беше много мотивиращо за мен, дошло от най-близките ми. Разбира се, както всичко ново, в началото им трябваше кратко време да се ориентират. И така вече няколко месеца с моите момичета изчистваме бъгове, функционалността, визията и дизайна на garderob.bg
След като въведох всички мои дрехи и аксесоари (беше много забавно), останах смаян от резултата. Осъзнах колко ценно и спестяващо време е да знаеш какви дрехи имаш (по категории, размер, цвят, сезон) и колко лесно мога да подготвя комбинации за следващия ден.
Когато заминавам в командировка или почивка си подготвям в меню „Куфар“ дрехите, които ще ми трябват. Любопитна информация, която получих също беше и за каква сума имам дрехи, обувки и аксесоари. Не можех да повярвам.
 
Разбира се, очаквах с нетърпение да видя момичетата ми колко дрехи имат, тъй като все „нямат нищо за обличане“wink.
 
 

………………………..
И така създадохме http://garderob.bg

Поздрави, Стефан Стоилов